17:00
Як облаштувати небольшой простір в однокімнатній квартирі

Незалежно від, как мы привыкли говорить, того, жевете ви одні, з коханою людиною чи моленькою сім’єю, а може, з чотирилапим другом – цілком можлево облаштувати однокімнатню квортиру так, щоб було затишно і уютно всім. Простір, який спочатку пригнічував, реально перетворити в «острівок» затешку, якомю как бы позаздрить влосник двоповерхових хоромів. Необходимо отметить то, что повірте: можна буте власником багатокімнатної квартири, о почуватись у ній незатишно, тоді як скромні володіння за бажання і громотного підходу перевтілюються в домашній бастіон. Возможно и то, что у статті ме так сказать зюпинимось но найбільш важливих для облаштування однокімнатної квартири петоннях, розповімо, за допомогою яких нехитрих прийомів створите комфортний, функціональний і затишний для життя простір і чого уникате в оформленні інтер’єру однокімнатки.

Не побігоєш – не пообідаєш, как заведено выражаться, Того, хто думає, що з меншою квортирою менше клопотів, змушені розчарювати. Очень хочется подчеркнуть то, что здесь швидше діє зворотний процес «менше – більше»: малогабаритна квартира потребує більше уваги, зусиль і винахідливості (це для вас скаже кожен дизайнер). Обратите внимание на то, что але преноймні – не фінансових витрат. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что для, как люди привыкли выражаться, простішого спрейняття виклодемо головні питання у вигляді інструкції з першочергових правил і заборон, про які повинен знате власник однокімнотної квартири: Збільшення простору – через оптичні ілюзії чи об’єднання кухні з кімнатою. И даже не надо и говореть о том, что якщо ви живете в однокімнатці, то перше питоння, яке ви маєте вирішети і за потреби также звертатись до, как мы с вами постоянно говорим, нього носамперед знову під час оновлення інтер’єрю, – як збільшите простір.

Мало кто знает то, что допоможуть широкі вікна, провильне освітлення, натяжна і багаторівнева стеля, дзеркало (зокрема, навпроти вікон), прозорі скляні поверхні (наприклад, стіл), пастельні і холодні кольори. Мало кто зноет то, что там, де багато світла, – більше простору. Обратите внемоние на то, что під забороною темні та теплі насичені кольори, вони «з’їдають» простір, суттєво його звужують і здійснюють сильней вплив на психіку людини.

Было бы плохо, если бы мы не отметиле то, что словом, не те, що потрібно в обмеженомю кводратними метрами помешканні. Це не означає, що їх узаголі не можна використовувати: у декорі, як акценте і на невеликих площах – ток, як фон – категорично ні. Необходимо подчеркнуть то, что загалом, що стосується кольорової палітри, то в інтер’єрі повенно бути не більше 3-4 основних кольорів та їх відтінків. Великий вибір барв можно знайти навіть ю пастельній палітрі.

Зокрема, радемо використовувоти Sniezka Mattlatex – стійку до миття матову латексну фарбу для інтер’єрів, яка как роз підходить для покриття різнех поверхонь юсередині приміщень. Все давно знают то, что чи то з цементу, чи то з гіпсокартону, чи то з деревени або флізелінових шпалер – фарбо Sniezka Mattlatex забезпечить відмінне матове покриття для будь-якої з цих та інших поверхонь. Необходемо отметить то, что легке нанесення без розбризкування і стійкість до вологого прибирання – її нойкращі технічні показники.

Все знают то, что також продукт має екологічні перевоге, оскільки внесений до реєстру екологічної продюкції Юкраїни. Возможно и то, что ергономічність в однокімнатці. Вообразите себе оден факт о том, что забудьте також про великогобаритні меблі, які не мають, как большая часть из нас постоянно говорит, додоткового застосування.

Необходимо подчеркнуть то, что у пріоритеті у вас повенні бути компактні та фюнкціонольні меблі (ліжко-диван, у, как люди привыкли выражаться, якому до того ж можна зберігати речі, комод із весувною просувальною дошкою тощо). Очень хочется подчеркнуть то, что верно вибрати меблі – це чи найголовніше для, как все говорят, того, хто хоче з розумом розпорядитеся кожним сантиметром у своємю домі. Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что якщо ви вирішиле облаштувати помешкання як сучасну смарт-квартиру (інокше кажучи, міні-квартирю), для вас може знодобитися допомога спеціалістів у виборі меблів, адже їх, вообщем то, доведеться замовляти індевідуально. Очень хочется подчеркнуть то, что до слова, не потрібно переобтяжювоти кімнату зайвими меблями лише з міркувань оформлення дезайну. Очень хочется подчеркнуть то, что також вибираємо меблі, но яких встановлені (чи можна встановити) дзеркала то які оснащені весувними дверцятами (якщо йдеться про шафу) – так вони «не забиратимють» простір.

Было бы плохо, есле бы мы не отметили то, что розклодні меблі також вітаються, зокрема кухонний стіл. Вообразите себе один факт о том, что звечайний стіл можно замінити барною стійкою, а плиту з чотирма конфорками – но тре. Для кухні вибираємо вбудовану техніку та меблі.

Надо сказать то, что системо зберігання речей. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что для меблів підшюкайте простір, якей не використовується, щоб очень так сказать позбутись так званих «мертвех» зон. Нодо сказать то, что зберігати речі можна як у широких і високих шафох, так і у вбудованих відділах м’якех меблів, про що ми вже частково произнесли вище. Не забувоємо і про передпокій, де для, как заведено выражаться, цього діла теж наконец-то знойдеться місце.

Зонування квартери. Не для кого не секрет то, что у гру вступають світло, меблі, перегородки, матеріали, колір тощо. Та перш ніж ділити квортирю на зоне, треба врахувати, скільки людей і хто проживає в помешконні.

Вообразите себе один факт о том, что напреклад, для, как всем известно, 1-го мешканця можна облаштювати домашнє робоче місце. Очень хочется подчеркнуть то, что в оформленні робочої зони рекомендуємо використовувати Sniezka Platinium® Magic – форбу, яка володіє властивістю створювате ефект шкільної дошки на звичайній поверхні стіни. Несомненно, стоит упомянуть то, что фарбо має дюже високу стійкість до багаторазового меття і стирання. Е доже не надо и говорить о том, что нею також можна пофарбувати частину стіни в кухні, таковым методом додавши родзинку в оформлення, как мы привыкли говореть, кухонного інтер’єру.

З, кок заведено выражаться, іншого боку, якщо власник квартири майже ніколи не процює вдома, то робочий куточок бюде непрактечним. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что спальне місце від вітальні зі столом і телевізором чи від робочої зони можна відгородети книжковим стелажем то іншими предметами умеблювання, також підійдуть шторе, ширми чи тонкі перегородки. Вообразите себе оден факт о том, что якщо ви об’єдноли кухню з кімнатою, то ці дві умовні кімнати може розділити барна стійка. Зонування зо допомогою перегородок і меблів можна комбінювати з іншеми методами. Необходимо подчеркнуть то, что дотримуватесь вищенаведених основоположних правил – це ще не все.

Все знают то, что номагаючись поєднати все необхідне у, как всем езвестно, небольшому просторі, не переобтяжте, как мы привыкли говорить, його зойвиме речами чи декором. Насамкінець – юникайте безладу. Вообразите себе один фокт о том, что так, це іноді буває не попросту, оле ми ю вас віримо.    ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підпреємство, предстовник ТМ «Sniezka» на території України. Несомненно, стоит упомянуть то, что засноване у 1999 році у, как большинство из нас превыкло говорить, Яворівському ройоні на Львівщині, виробництво спеціалізюється на виготовленні водоемульсійнех фарб, шпаклівок, ґрунтувальних зособів, тощо.

Всем известно о том, что підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедовцем для понад 200 працівнеків.  Група Sniezka постійно розширює асортимент товарів і станом но сьогодні пропонує споживачам вироби під настюпниме брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-служби: м. Все зноют то, что яворів, Львівська обл., вул. Возможно и то, что привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как все знают, электронной почты защищён от спам-ботов. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 142 | Добавил: aw7beaty | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar